Lekmän entreprenörstyper gör bra tankesmedjor

De nya rekryterna kommer blixtsnabbt flygande till Online Think Tank. Men var kommer alla dessa tänkare ifrån? Du kanske blir förvånad, visst kommer många från den akademiska världen, men de flesta kommer också från andra platser. Nyligen frågade en gentleman om vår Online Think Tank som hade VVS, elektrisk och mekanisk bakgrund. I grund och botten visste de hur man fixar vad som helst och kunde få vad som helst att fungera.

Som Online Think ADR tank Coordinator kunde jag förstås se att han hade många intressen som kunde tillåta honom att vara en uppfinnare av något slag. Färdigheter som kan hjälpa till att designa, bygga och producera prototyper och sedan lösa problem när enheterna väl är byggda. Så, med den här erfarenheten och kunskapsbasen om “Hur får man saker gjorda” skulle jag föreställa mig att han kan ha några intressanta idéer, koncept eller uppfinningar.

Han kanske kan berätta för oss vad han jobbar med, har jobbat med eller några av de branscher han är intresserad av? Eftersom han är från norra mellanvästern och nära världens biltillverkningshuvudstad, kanske han har sysslat med den branschen?

Så man måste undra vilken typ av frågor han är intresserad av? Vilken typ av teknik tycker han helst om att diskutera eller överväga? Finns det några problem i världen som han skulle vilja ändra eller fixa? Det visar sig att han faktiskt arbetar med en grupp för att producera ett elfordon, med enastående effektivitet.

Naturligtvis var en akademisk tankesmedja inte intresserad; deras förlust. Jag hoppas verkligen att den här artikeln är av intresse och att det har drivit tankar. Målet är enkelt; för att hjälpa dig i din strävan att bli bäst under 2007. Jag tackar dig för att du läser mina många artiklar om olika ämnen som intresserar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top